KMCnyt

Udnævnelse af nye CCO’ere

06.03.2017

I forbindelse med Bjarne Larsens nye udfordringer hos Danish Crown har vi igangsat en søgning efter hhv. en COO og en CCO, som skal overtage de ansvarsområder, som Bjarne hidtil har haft.

Til CCO stillingen, har vi valgt at søge bredt efter egnede kandidater, hvilket vil sige, at vi har søgt eksternt men har også haft interne kandidater.

På baggrund af dette har det vist sig, at det ikke altid kan betale sig at ”gå over åen efter vand”, da vi internt i KMC har de mest kompetente ressourcer til at løfte opgaven.

Som en konsekvens af den kraftige vækst vi har oplevet og fortsat forventer i årene, der kommer, vil der fremover være stor fokus på at afsætte de stadigt større mængder, som vores ejere producerer. Derfor har vi valgt, at styrke vores salgsorganisation yderligere ved at opdele CCO-området i to ansvarsområder.

Det er derfor glædeligt, at kunne berette, at

Arent Møller Nielsen er udnævnt til CCO, EMEA & Asia, og Hugo Nielsen er udnævnt til CCO, Business Development & Americas.


Arent Møller Nielsen   
CCO, EMEA & Asia

 

Hugo Nielsen
CCO, Business Development & Americas

 

Med denne opdeling vil Hugo fremover være ansvarlig for Forretningsudvikling, Teknisk salg og Applikation. Derudover vil Hugo have fokus på et tæt samarbejde med R&D afdelingen i Jesper M. Jensen s ansvarsområde og på den måde skabe de bedste forudsætninger for de fremadrettede produktudviklingsopgaver. Endvidere vil Hugo fortsætte som salgsansvarlig for Americas.

Arent vil få det overordnede salgsansvar for alle øvrige markeder og dermed også det overordnede ansvar for vores salgskontorer.

Med hensyn til rekruttering af en ny COO er processen stadig i gang.

For yderligere detaljer omkring den fremtidige organisering, kontakt adm. dir. Nicolai Hansen.

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK